OAJ järjestää vaalipaneelin Akaassa

OAJ:n Akaan paikallisyhdistys ry ja OAJ Pirkanmaan alueyhdistys järjestävät eduskuntavaalipaneelin tiistaina 31.3 kello 18 Toijalan yhteiskoulun auditoriossa. Paneelissa ovat mukana puolueiden itse valitsemat kansanedustajaehdokkaat Minna Sarvijärvi (kesk.), Pauli Kiuru (kok), Riitta Haapala (kd), Tiina Elovaara (ps), Petri Karisma (sd), Hannu Lehikoinen (vas), Heli Piirainen (vihr).

Edustajat ovat paikalla jo kello 17.30 keskustelemassa yleisön kanssa. Tilaisuuden juontaa liikunnan ja terveystiedon lehtori, OAJ:n Akaan yhdistyksen pääluottamusmies Raimo Hietala.

Nykyisellä vaalikaudella on koulutuksesta leikattu lähes kaksi miljardia euroa. Tulevat kansanedustajat joutuvat kovien päätösten eteen. Miten tulevaisuudessa taataan koulutuksen laatu ja tasa-arvo? Kasvatus ja opetus tulisi nostaa vaalien pääteemaksi. Tätä mieltä oli selvä enemmistö Tulevaisuuskoneen 120 000 vastaajasta. Tulevaisuuskone oli avoimena kansalaisille lähes vuoden ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?