Millaisin eväin Pirkanmaalta kohti Arkadianmäkeä – katso Ideaparkin eduskuntavaalipaneeli suorana!

Paikallislehti järjestää eduskuntavaalipaneelin Ideaparkin vaalitapahtuman yhteydessä lauantaina kello 14. Vaalipaneelissa yhdeksän eduskuntapuolueen ehdokkaita tentataan isoista ja pienistä yleisasioista energiasta työhyvinvointiin ja turvallisuudesta taloudenpitoon. Valtakunnallisiin aiheisiin katsellaan vahvasti pirkanmaalaisesta näkökulmasta, ehdokkailta kaivataan näkemystä juuri isojen asioiden vaikutuksesta kotimaakuntaan, niin Tampereelle kuin ennen muuta sen kehyskuntiin.

Katso lähetystä oheisesta ikkunasta. Lähetys alkaa lauantaina 11. maaliskuuta kello 14.

 

Vaalipaneeliin osallistuvat Terhi Ala-Keturi (kesk.), Jocka Träsbäck (kok.), Kauko Turunen (kd.), Janne Rauma (liik.), Veijo Niemi (ps.), Wilhelm von Nandelstadh (r.), Johanna Loukaskorpi (sd.), Virva-Mari Rask (vas.) ja Tiina Wesslin (vihr.).

Tapahtuman juontavat tapahtumatuottaja Hanna-Mari Kujala ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien päätoimittaja Seppo Kummala.

Ideaparkin vaalipäivänä puolueet ja ehdokkaat esittäytyvät Keskusaukiolla kello 11.30-16. Paikallislehden vaalipaneelin lisäksi OAJ Pirkanmaa järjestää koulutuspoliittisiin aiheisiin pureutuvan vaalipaneelin kello 12.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?