Gepardille kotitappio futsalissa

Leijona Futsalin kakkosjoukkue Gepardi pelasi kauden neljännen sarjaottelunsa Tampereen piirin futsalin II-divisioonassa. 14.11. Toijalan Monitoimihallilla vieraili Ylöjärven Ryhti, joka otti pelistä selvän 2–6 (0–3) voiton.

Ryhti johti parhaimmillaan toisen jakson kolmannella minuutilla peliä 0–4. Joonas Pietikäinen teki Gepardin avausmaalin Juha Hevonojan syötöstä peliajassa 25.16. Ryhti avusti omalla maalillaan kotijoukkuetta vielä puoli minuuttia myöhemmin. Loput kaksi maaliaan vierasjoukkue teki ottelun viimeisen minuutin aikana. Kyseessä oli Gepardin toinen peräkkäinen tappio, kun pelattuna joukkueella on neljä sarjapeliä.

Urakka ei ennakkoon tunnu helpottuvan, sillä akaalaiset kohtaavat 22.11. lauantaina kärkijoukkue Valkeakosken Koskenpoikien futsaljoukkue WFT:n. Peli Apian urheiluhallissa alkaa kello 12.30.

Tiikerit lauantaina monarilla

Piirin IV-divisioonassa pelaava Leijona Futsalin kolmosjoukkue Tiikerit on kolmesta ottelustaan saanut kasaan yhden pisteen. Joukkueita tässä sarjassa on kahdeksan. Tiikerit saavat seuraavaksi vastaansa Nekalan Pallo Obuhovin. Joukkueet kohtaavat lauantaina 22.11. kello 11 alkavassa ottelussa Toijalan Monitoimihallilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?