Nousua tavoitteleva Lammin Veto tulee Peli-Veikkojen vieraaksi

Jalkapallon Tampereen piirin viitosdivisioonan ykköslohkossa kohtasivat AC Estudiantes ja Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot. Viime perjantain peli Tampereen Kaukajärvellä kääntyi ACE:n kotivoitoksi maalein 3–1 (2–1).

Jo viiden minuutin kohdalla Timo Vuorela siirsi kotijoukkue ACE:n 1–0 johtoon. Seuraavat kaksi osumaa tulivat minuutin välein. Kun pelattuna oli 44 minuuttia, Peli-Veikkojen Miikka Innala tasoitti 1–1:een. Juuri ennen taukovihellystä Mika Knuuti teki voittomaaliksi osoittautuneen 2–1 johtomaalin.

ACE ei luopunut saavuttamistaan asemista, ja 64 minuutin pelailun jälkeen Jouni Elfvengren niittasi loppunumerot.

Viitosdivisioonan lohko ykkösen kärki on juuri nyt, tosi tasainen. Parolan Visalla on 40 pistettä, LaVe:lla 38, ACE:lla 38, Janakkalan Pallolla 37 ja Sääksmäen Sovulla 36. Viitosdivisioonan kahden lohkon voittajat nousevat suoraan nelosdivisioonaan. Lohkoissa kakkoseksi sijoittuneet pelaavat keskinäiset ottelunsa kolmannesta nousupaikasta.

Peli-Veikot saa keskiviikkona vastaansa nousua tavoittelevan Lammin Vedon. Peli alkaa Haihunkosken kentällä kello 18.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?