Pienen pieni veturi aamulla kerran…

Toijalan taajamasta muutama perhepäivähoitaja hoitolapsineen käveli Veturimuseoon sateisena keskiviikkoaamuna. Kaikkia ei meno huvittanut, vettähän satoi kaatamalla. Mutta meitä olikin vastassa oikea setä Aurinkoinen, Pasi Kylmälä, joka lupsakalla ja hauskalla tyylillä sai lapset mukaan veturien maailmaan. Eihän me tiedettykään, että Tuomas Veturi asuu veturimuseossa ja Voi-Voi veturi ja mitä niitä ikinä onkaan! Käykää tekin katsomassa. Kyllä meillä on upea veturimuseo, jossa oli mukava kuunnella Pasin hauskoja juttuja siitä, miten kukin veturi on nimensä saanut. Pasi opastaa ja kertoilee tarinoita menneiltä ajoilta. Saikohan siellä mennä sitten veturilla vai oliko se resiinalla vai millä se oli? No, menkää itse katsomaan, me suosittelemme ja taidamme tehdä veturimuseossa käynnistä jokasyksyisen tradition. Kiitos Pasi mukavasta aamupäivästä veturien seurassa!

Toijalan taajaman perhepäivähoitolapset tututsuivat viime viikolla veturimuseoon museonhoitaja Pasi Kylmälän opastuksessa.

Toijalan taajaman perhepäivähoitolapset tutustuivat viime viikolla veturimuseoon museonhoitaja Pasi Kylmälän opastuksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?