Nuotiolaulujen kirkko Olkkarilla

Saavu laulamaan

iltaan tummuvaan

nuotion loisteeseen

joukkoon ystävien.

Koko kylän olkkarilla lauletaan nuotiolauluja sunnuntaina 23.3. kello 17. Nuotiolaulujen kirkko rakentuu tutuista ja tunnelmallisista Pekka Simojoen ja AnneMari Kaskisen Loisto-suurleiriä varten tilaustyönä tekemistä gospellauluista. Nuotiolauluja laulaessa voi tunnelmoida ja muistella omaa rippileiriään, sillä samoja lauluja on laulettu ja lauletaan yhä rippileireillä. Moni laulu on myös Nuoren seurakunnan veisukirjoissa.

Nuotiolaulujen kirkossa liturgina/saarnaajana toimii kappalainen Riina Saastamoinen ja kanttorina Heikki AliLöytty. Mukana on myös Akaan nuorisokuoro. Kirkonmenojen jälkeen juodaan tuttuun tapaan kirkkokahvit.

Kevään viimeinen Koko kylän olkkarissa toimitettava jumalanpalvelus on kansallisena veteraanipäivänä 27.4. kello 17. Silloin lauletaan sota-ajan lauluja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?