Eija-Riitta Korhola puhuu Akaan naistenpäivässä

Eija-Riitta Korhola kotonaan Helsingissä 8. kesäkuuta 2019.

Naistenpäivää vietetään Akaan seurakuntatalon yläsalissa 14. huhtikuuta kello 14 alkaen. Puhujavieraana on filosofian tohtori ja kirjailija Eija-Riitta Korhola. Korhola työskennellyt Europarlamentissa ja tehnyt toimittajan töitä. Tällä hetkellä hän toimii politiikan, tutkimuksen, hallitustyöskentelyn ja kirjoittamisen välimaastossa. Väitöskirjan lisäksi hän on kirjoittanut kolme kirjaa. Korhola on mukana seurakunnallisessa toiminnassa. 

Akaan naistenpäivässä Korhola puhuu aiheesta Tulevaisuuteen suuntautuva kristitty. Miten kristittynä voimme rohkaistua uskossa tämän muuttuvan maailmanajan keskellä?

Tapahtuman musiikista vastaa Hanna-Mari Aittomäki, Pirjo Mannerkoski ja Silja Koski.

Väliajalla on kahvitarjoilu. Tilaisuus on yhteiskristillinen.