Kuorot laulavat Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Ensi sunnuntaina 9.3. kello 15 on Viialan kirkossa konsertti, jossa laulavat Roihuvuoren seurakunnan kamarikuoro Cantiamo ja Viialan kirkkokuoro yhdessä ja erikseen.

Kamarikuoro Cantiamo on helsinkiläisen Roihuvuoren seurakunnan kuoro, joka on perustettu syyskuussa 1985. Kuoroa on johtanut sen perustamisesta lähtien kanttori, diplomilaulaja Hannele Filppula. Tällä hetkellä kuorossa on noin 50 laulajaa.

Kamarikuoro Cantiamo laulaa lähinnä Roihuvuoren kirkossa, mutta on esiintynyt myös muissa kirkoissa sekä Suomessa että ulkomailla. Kuoron ohjelmistoon kuuluu klassisia ja uusia hengellisiä lauluja sekä kansanlauluja. Kuoron ohjelmistossa on myös laajempia teoksia, kuten Bachin ja Buxtehuden kantaatteja, Schubertin Messu G-duuri, Sisaskin Eestiläinen messu sekä Anders Öhrwallin Mariamusiikki ja Loppiaismusiikki. Yhteistyössä muiden kuorojen kanssa Kamarikuoro Cantiamo on esittänyt muun muassa Faurén Requiemin, Haydnin Suuren urkumessun ja Mendelssohnin Lauda Sionin.

Viialan kirkkokuoro laulaa kanttori Heikki Ali-Löytyn johdolla. Kuorot laulavat yhdessä Ch. Gounod’n messun Messe brève no 7 in C. Konsertissa kuullaan myös harmonikkaa, jota soittaa Markku Känninen.

Konserttiin on vapaa pääsy, ja kolehti menee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.