Varaslähtö Ystävänpäivään Toijalassa

SPR:n Toijalan osasto järjestää sunnuntaina 9.2. kello 15-17  Sykkeellä ” Iloa ystävyydestä” -tapahtuman. Se on pieni varaslähtö perjantaina 14.2. olevalle varsinaiselle ystävänpäivälle. Sunnuntain iltapäivässä on luvassa yhteislaulua ja muun muassa arvoituksia, runoja, näytelmä ja tuolijumppaa. Tietysti juodaan myös kahvia rupatellaan vaan ihan vapaasti. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viime vuonna samoihin aikoihin järjestetty vastaava iltapäivätapahtuma kokosi mukavasti paikalle varsinkin ikä-ihmisiä ja monet heistä toivoivat, että samanlaisia tapahtumia vastaisuudessakin järjestettäisiin ja nyt taas on mahdollisuus tulla yksin tai yhdessä viettämään sunnuntain ehtoopäivää mukavassa porukassa!

Syke sijaitsee liikehuoneistossa Toijalan keskustassa, osoitteessa Valtatie 9.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?