Kesä aiheena Tiistaiseurassa

Meneillään oleva kesä jää kohdakkoin taakse. Täyttikö mennyt kesä odotukset? Mitä merkityksellistä tapahtui ja tuli koetuksi? Kesäaikaan liittyy paljon odotuksen paineita, onhan se varsinaista loma-aikaakin. Mutta millainen olikaan se kaikkein unohtumattomin kesä? Missä olimme, mitä koimme, mitä tapahtui? Mikä siinä kesässä oli erityisen merkityksellistä? Olimmeko silloin lapsia tai nuoria, aikuistumassa tai liikkeellä oman perheen kanssa? Vai toteutuiko unohtumattomin kesä kokemuksineen eläkeiässä? Näistä kertoillaan ja keskustellaan Tiistaiseurassa Seniorituvalla tiistaina 27.8. kello 15. Tilaisuuteen ovat kaikki omien kokemustensa jakamisesta ja muiden kertomusten kuulemisesta kiinnostuneet tervetulleita.

Sauli Turja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?