Lähetystyö esittäytyy Viialassa

Toivon lähde pulppuaa keskellä kylää

Lähettikuvassa Namibian lähetit Jarmo ja Elise Lehtinen vierailulla Akaassa vuonna 2010. Kuvassa keskellä aikanaan Namibiassa lähetystyössä ollut akaalainen Anna-Liisa Hirvelä.

Lähettikuvassa Namibian lähetit Jarmo ja Elise Lehtinen vierailulla Akaassa vuonna 2010. Kuvassa keskellä aikanaan Namibiassa lähetystyössä ollut akaalainen Anna-Liisa Hirvelä.

38lähetystapahtumaKahden maan kansalaisetLauantaina 25.5. on Viialan markkinapäivä ja samana päivänä myös Akaan seurakunnan lähetys- ja ystävyysseurakuntatyö esittäytyy Viialan lähetystuvalla niin sisällä kuin ulkona kello 10–14. Toivon lähde keskellä kylää -lähetystapahtuma alkaa kappalainen Ali Kulhian pitämällä hartaudella kello 10. Akaan seurakunnan Namibian nimikkolähetit Elise ja Jarmo Lehtinen ovat paikalla koko päivän ihmisten tavattavissa. Tapahtuman musiikista vastaa Kahden maan kansalaiset, joka on kristillinen bändi Jyväskylästä. Sen soittimina ovat rummut, sähkökitarat ja bassokitara. Bändin esiintymisajat ovat kello 11 ja 13.

– Olemme esittäneet Pekka Simojoen ja Exitin tuotantoa jo muutaman vuoden ajan. Nyt tarjolla on myös Juha Tapion tuotantoa sekä omia kappaleita itse koetusta arjesta, uskosta, kivuista ja iloista, kertoo yhtyeen jäsen Tommi Rönnkvist. Yhtye on soittanut muun muassa Keitele-jazzeissa ja Jyväs-gospelissa.

– Musiikillinen tyylimme on kotimaista aikuisgospelia, siis helposti kuunneltavaa musiikkia, jossa on Jeesusta esiintuova, arkielämässä kiinnioleva sanoma. Mullan makua ja taivaan tuoksua.

Toivon lähde keskellä kylää -tapahtuma tarjoaa leipähuutokaupan kello 12, jonka vetää Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen. Hän on haastanut viialalaisia ihmisiä leipomaan leivän, joka huutokaupataan tapahtumassa.

Lähetystapahtumassa on myös myynnissä vihanneskeittoa, sämpylöitä, muurinpohjalettuja, kahvia ja pullaa sekä lähetystuvan tuotteita. Samoin arpajaisrulettipöytä pyörii tapahtuman aikana. Lapsilla on mahdollisuus kasvomaalaukseen. Kaikki tuotto ohjataan Akaan seurakunnan lähetys- ja ystävyysseurakuntatyölle puoleksi ja puoleksi. Leikkimökkikirkko on auki tapahtuman ajan.

 

Jaana ViitakangasKlemola

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?