Leijonien pullokuitit anastettiin marketista

Toijalassa K-supermarket Akaan aulassa olleesta pullonpalautuskuittien keräyslaatikosta on anastettu kuitteja noin 100 euron arvosta. Kuitit on viety 12.–14. syyskuuta. Paikallinen Lions Club kerää laatikkoon pullokuitteja vapaaehtoisina lahjoituksina osana Punainen Sulka -keräystä.

Poliisin mukaan K-supermarketissa on käynyt nuoria poikia lunastamassa useita pullopantteja. Poliisi tutkii asiaa näpistyksenä, ja poikien henkilöllisyyttä selvitellään muun muassa kaupan valvontakameroiden avulla.

Viialan urheilukentän huoltorakennuksen kulkuvälikössä puolestaan poltettiin 300 litran roska-astia maanantaina 12. syyskuuta iltapäivällä. Astia oli saatu siirrettyä pois rakennuksen katon alta. Paikalta on nähty poistuvan kolme nuorta poikaa, joiden henkilöllisyydestä poliisilla ei ole tietoa.

Rekka törmäili Kylmäkoskella

Perävaunullinen rekka törmäsi Kylmäkosken Yrittäjäntiellä kahteen puuhun ja valaisinpylvääseen. Törmäys tapahtui viime viikon tiistaina aamukahdeksalta.

Paikassa on 90 asteen kulmassa ensin risteys vasempaan ja sitten oikealle. Rekan perävaunu oli vasemmalle kääntyessään oikaissut viheralueen läpi, osunut kahteen koivuun ja kaatanut ne. Oikealle kääntyessään perävaunu osui risteyksessä olevaan valaisinpylvääseen ja kaatoi sen.

Yhdistelmä oli ajettu viereisen liikerakennuksen pihaan, jossa kuljettaja oli vaihtanut perävaunun toiseen ja jatkanut matkaa. Poliisipartio tavoitti puhelimitse yhdistelmän kuljettajan, joka kertoi havainneensa puihin osumisen mutta ei valaisinpylvääseen osumista. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?