Haastatteluun kutsuttiin hakija Akaasta – Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajan viran täyttäminen etenee

Pirkanmaan liitossa avoinna olleeseen henkilöstöjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 39 hakemusta. Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehto on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyväksi luetaan kokemus kunnallisesta henkilöstö-, talous- ja hallintojohtamisesta. Eduksi katsotaan hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet.

Haastatteluun kutsutaan Vesilahden kunnanjohtaja Tuomas Hirvonen, hallintopäällikkö Mirva Kandolin Akaasta, henkilöstöpäällikkö Leena Kaunisto Lempäälästä, henkilöstö- ja hallintopäällikkö Riikka Kolkkala Hämeenlinnasta, henkilöstöpäällikkö Sari Simelius-Sillanpää Mustasaaresta ja palvelupäällikkö Paula Vehkala Ikaalisista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?