Akaan Seudun Diabetesyhdistys valitsi puheenjohtajan ja muun hallituksen

Kahvi maittoi kokouksen lomassa. Kuva: Hannu Sukki

Akaan Seudun Diabetesyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 7.11. Urjalan Kyläkahvilassa. Paikalle oli saapunut kolmisenkymmentä jäsentä.

Yhdistyksessä on jäseniä kaikkiaan 322, joista 27 on uusia, tänä vuonna liittyneitä henkilöitä. Yhdistykseen kuuluu jäseniä Toijalasta, Viialasta, Kylmäkoskelta ja Urjalasta. Jäsenmäärässä yhdistyksemme kuuluu valtakunnallisesti 106 yhdistyksen keskiarvon yläpuolelle.

Syyskokouksessa käytiin läpi ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Suurelta osin ensi vuonna toiminta olisi tämän vuoden mukaista, mutta kyseltäessä tuli paljon uusiakin ehdotuksia.

Kaikki kustannukset ovat kovasti nousussa, joten  jäsenmaksua jouduttiin hieman nostamaan. Kokouksessa valittiin myös hallitus ensi vuodelle. Hallitus tulee jatkamaan 7-henkisenä. Jaana Järvilahti jää hallitustyöstä pois, mutta muuten entiset tulivat valituksi uudelleen.

Puheenjohtajana jatkaa Kirsti Niemistö, ja muut ovat Kristiina Lepola, Sirkka Kivistö, Tiina Sukki, Reijo Mäkinen, Erkki Haussalo ja Vuokko Haussalo.

 

Vuokko Haussalo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?