Koronatilanne Akaassa: Rokotusvuorossa nyt yli 40-vuotiaat

Koronarokotusten ajanvaraus on Akaassa avattu vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastaville yli 40-vuotiaille. Samanaikaisesti jatketaan erittäin voimakkaasti vakavalle koronataudille altistavia sairauksia sairastavien 16–69-vuotiaiden sekä kaikkien 65 vuotta täyttäneiden rokotuksia.

Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella, ja tarkemmat paikkatiedot ilmoitetaan ajanvarauksen yhteydessä. Aika kehotetaan varaamaan mielellään Klinik 24h -asioinnin kautta tai numeroista 040 335 3071 ja 040 335 3072 kello 8–12.

Sekä Klinik 24h -asioinnin ajanvaraus että puhelinajanvaraus ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten pitkiin odotusaikoihin kannattaa varautua.

Rokotusaikaa varatessa tulee tutustua valmiiksi siihen, kuuluuko käynnissä oleviin rokotusryhmiin ja kirjata sitten peruste Klinik 24h -asioinnin alussa olevaan selitekenttään. Kirjaus nopeuttaa huomattavasti ajanvaraustoimintaa. Lisätietoa sairauksista THL:n sivuilta.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?