Toijalan Pallolla oli voitokas avaus futsalin kakkosessa

Toijalan Pallo-49:n avauspeli Tampereen piirin Futsalin kakkosessa toi 6–4 voiton tamperelaisesta Ilves-Kissoista. Kuvassa takarivissä Juha Pietikäinen (vas.), Teppo Tenkanen, Tuomas Kallioinen, Aleksi Pirttijoki, Jesse Järvi, Jukka-Pekka Jyrämö, Joonas Thomas, Ere Salmi, Hannu Rokkanen, Pasi Rantanen, keskirivissä Ilari Rantala (vas.), Joonas Pietikäinen, Valtteri Wähä-Verkkomäki, Ville Ojala, Janne Hevonoja ja eturivissä maalivahdit Veli-Matti Korhonen ja Juuso Rupponen. Kuva Jukka Koskinen.

Palloliiton Tampereen piirin futsal kakkosen sarjakausi avattiin viime viikonloppuna. Toijalan Monitoimihallilla viime sunnuntaina kävivät tasaisen kamppailun Toijalan Pallo-49 sekä Ilves-Kissat Tampereelta. Kotijoukkue otti lopulta 6–4 (1–2) -voiton.

Alkuminuutit olivat tamperelaisten, kun jo toisella peliminuutilla Ville Puustinen maalasi vieraille 0–1-johdon. Avausjakson puolivälissä tuli Topa tasoihin, kun Aleksi Pirttijoki jatkoi Ere Salmen syötön maaliin. Taukojohtoon vieraat vei jakson viimeisellä peliminuutilla Ville Puustinen.

Kissat karkasivat 1–3-johtoon toisen jakson avausminuutilla. Minuuttia myöhemmin vieraiden oma maali tuotti Topalle kavennuksen. Tehohetki 28:nnella minuutilla vei akaalaiset vuorostaan 4–3-johtoon. 3–3 teki Ere Salmi Aleksi Pirttijoen poikittaissyötöstä ja 4–3 Teppo Tenkanen syöttäjänä Jesse Järvi.

Tasatilanteessa 4–4 tulivat vieraille joukkuevirheet täyteen. Pallo kymmenen metrin vapaapotkupisteelle, ja Teppo Tenkanen tykitti 5–4:ään. Tuomas Kallioisen hieno nosto takaylänurkkaan reilu kaksi minuuttia ennen päätöstä sinetöi kotijoukkueen 6–4-voiton. Teppo Tenkanen oli syöttäjänä.

Kausi on näin futsalin piirinsarjassa avattu voitokkaasti. Topa kohtaa seuraavaksi sunnuntaina 28. lokakuuta vieraskentällä Nokian Palloseuran.

Toijalan Pallo-49:n miehistö futsalin kakkosessa: maalivahdit Juuso Rupponen, Veli-Matti Korhonen. Kenttäpelaajat kapteeni Jesse Järvi, Mikko Alahäivälä, Janne Hevonoja, Jukka-Pekka Jyrämö, Tuomas Kallioinen, Jani Kirjavainen, Ville Ojala, Toni Niskala, Joonas Pietikäinen, Aleksi Pirttijoki, Ilari Rantala, Joonas Saariniemi, Ere Salmi, Teppo Tenkanen, Joonas Thomas, Mikko Tromstedt, Viljo Valoma, Valtteri Wähä-Verkkomäki.

Toijalan Pallo-49 kotiottelut Tampereen piirin Futsal Kakkonen, kausi 2018–19. Pelipaikkana on Toijalan Monitoimihalli. Su 11.11. klo 16, IkU. Su 25.11. klo 12.45,  Comeback FS. Su 9.12. klo 16, PJK/2. Su 16.12. klo 16.30, VehU. Su 13.1.2019. klo 16, NoPS. Su 20.1. klo 12.45, ParVi/M. Su 3.2. klo 16, Ylöjärven Ilves FS. La 16.2. klo 16, WFT.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?