Toijalan Pallo haki pisteet Sääksjärveltä

Toijalan Pallo-49 otti toisen voittonsa peräkkäin kaataessaan vieraskentällä Lempäälän Kisa-futiksen. Keskiviikkona 8. elokuuta Sääksjärven tekonurmella pelattu jalkapallon nelosdivisioonan ottelu päättyi akaalaisille 2–4 (1–1).

Mahtoiko LeKi:n jaloissa painaa otteluruuhka, sillä peli oli heille jo kolmas vajaan viikon sisään? LeKi oli edellispäivänä urakoinut kärkijoukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin kumoon. Ja lauantaina 4. elokuuta joukkue kävi Ikaalisten Urheilijoiden vieraana.

Kotijoukkueen salama-alku keskiviikkona vei joukkueen minuutissa 1–0 johtoon. Ville Viitaharju karkasi Topan puolustukselta maalintekoon. Farmipelaaja Teppo Tenkanen tasoitti 20. minuutin kohdalla 1–1:een. Puoliaikatilanne oli siis 1–1.

Vahvaa läpimurtoa edustusjoukkueeseen tekevä Akseli Sormunen siirsi vieraat johtoon. Peliä oli pelattu tällöin 51 minuuttia. LeKi tasoitti kolme minuuttia myöhemmin, kun Tommi Lehtimäki osui aivan maalin edestä. Terävästi koko pelin pelannut Teppo Tenkanen vei vieraat uudelleen johtoon 70. minuutilla. Loppunumerot 2–4:ään 85. minuutilla ampui tarkasti alanurkkaan Joonas Saariniemi. Kypsä ja järkevä peliesitys Topalta toi kauden kolmannen vierasvoiton.

Topan huoltajan Hannu Rokkasen vuoro oli jakaa tähdet joukkueensa parhaille. Kolme tähteä sai Teppo Tenkanen, kaksi Joonas Saariniemi ja yhden Mikko Alahäivälä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.