Ensimmäinen Elinvoimaa-lehti on ilmestnyt

Elinvoimaa-lehti

Ensimmäinen Elinvoimaa-lehti ilmestyy vitaalina Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten mukana sekä lehtien digikanavissa.

Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien yhteistyönä toimittama ensimmäinen Elinvoimaa-lehti ilmestyi paperisena keskiviikkona ja digitaalisena tiistai-iltana. Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten toteuttama erikoisaviisi avaa lukijoille vaikuttavan kattauksen hyvinvoinnista, elinvoimasta sekä myönteisistä asioista, jotka lehtien reviireillä rikastuttavat koko maakunnan vetovoimaa.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Elinvoimaa-lehti on tuhti lukupaketti. Julkaisu on 44-sivuinen. Elinvoimaa-lehti jaetaan keskiviikkona 11.4. Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten välissä kaikille tilaajille. Lisäksi Elinvoimaa-lehti julkaistaan digilehtenä tiistai-iltana 10.4. kunkin lehden digikanavissa: Akaan Seudun osalta täällä, Lempäälän-Vesilahden Sanomien osalta täällä, Sydän-Hämeen Lehden osalta täällä, ja Ylöjärven Uutisten osalta täällä.

Elinvoimaa-lehti elää etuajassa, ja se osaltaan vahvistaa Pirkanmaan vahvaa me-henkeä ja kykyä tehdä hedelmällistä yhteistyötä yli perinteisten kuntarajojen. Aviisi valmistaa laajaa lukijakuntaa oivaltamaan mahdollisen itsehallinnollisen Pirkanmaan maakunnan idean yhteen hiileen puhaltamisesta.

Suuri yleisö odottaa vakavalta medialta myönteisiä ja kannustavia juttuja. Elinvoimaa-lehden koko sisältö toimituksellisine materiaaleineen ja kaupallisine ilmoituksineen osoittaa yksiselitteisesti, että maakunnassa on pörinää. Maakuntalaiset ovat aktiivisia. Yritykset voivat hyvin. Toimeliaisuutta on kaikilla elämän osa-alueilla.

Pälkäne voimistaa kuntalaistensa hyvinvointia modernilla liikuntahallilla, joka otetaan käyttöön tulevana syksynä. Kangasalla Ali-Marttilan puutarhalla kasvatetaan korkeatasoisia kotimaisia ruusuja. Ylöjärvellä luodaan värikästä taidetta, kun kuvataiteilija Irmeli Kaunisto antaa palettiveitsensä laulaa. Lempäälässä 17-vuotias nuorukainen Eetu Hautamäki on perustanut oman yrityksen, jolla on valoisa tulevaisuus. Hunajapääkaupunki Akaa tarjoaa yrityksille tontteja valtakunnallisestikin katsottuna keskeisiltä paikoilta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?