Toijalan Pirttiä ollaan myymässä

Toijalan keskustassa Mustanportintie 4:ssä sijaitsevaa Toijalan Pirtti Oy:n omistamaa huoneistoa ollaan myymässä. 126 neliömetrin kerrostalohuoneiston pyyntihinta on 67 000 euroa. Huoneistoon kuuluu viisi huonetta, keittiö ja wc. Yksi huone on toistaiseksi Perinnekillan käytössä museotilana.

Toijalan Pirtti Oy:n osakkaita ovat Akaan Kokoomus ry, Toijalan Seudun Reserviläiset ry, Maataloustuottajain Akaan yhdistys Mtk – Akaa ry, Toijalan Näyttämö, Toijalan Vauhti ja Akaan kansalliset seniorit ry.

Toijalan Pirtti Oy:n hallituksen sekä Akaan Kokoomus ry:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Koistinen ei halunnut kommentoida myyntipäätöstä lehdelle. Toijalan Pirtti Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kiiskinen arvelee, että myyntipäätös johtuu kustannuskysymyksistä, sillä tilat ovat suuret. Hän ei usko, että tiloissa olisi jotain vikaa. Kiiskinen huomauttaa, että hänen on vaikea kommentoida asiaa, sillä hän ei ole hallituksen jäsen.

– Käytön määrä suhteessa kustannuksiin varmasti ratkaisee tässä. Ehkä joku yhdistys pitää tiloja kalliina, jos käyttöä on vähän. Voi sanoa, että tilat ovat pienellä käytöllä, Kiiskinen kertoo.

Siitä mihin museo tiloista tulee muuttamaan ei Kiiskinen osaa ottaa kantaa. Hän luonnehtii, että tilanne on tunnusteluvaiheessa, eikä huoneistosta ole vielä saatu yhtään tarjoustakaan.

– Ehkä tilanne selkenee syksyyn mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?