Akaan kiinteistöpäälliköksi haki kuusi henkilöä

Akaan kaupungin kiinteistöpäällikön virkaan ovat hakeneet Hannu Boman Kangasalta, Jyrki Heinäjoki Tampereelta, Jussi Jantola Vesilahdelta, Veijo Kiimamaa Janakkalasta, Tommi Mattila Tampereelta ja Mika Metsäalho Hämeenlinnasta.

Kiinteistöpäällikön viran kelpoisuusehtona on talonrakennuslinjalla suoritettu insinöörin AMK- tai aikaisempi opistotutkinto.

Boman on suorittanut rakennustekniikan ylemmän AMK-tutkinnon. Hän työskenteli vuonna 2016 Nokian seurakunnan kiinteistöpäällikkönä. Jyrki Heinäjoki on rakennusmestari, ja hän on työskennellyt vuosina 2003–2015 aluepäällikkönä Ovenia Oy:llä. Jussi Jantola on talotekniikan insinööri ja yrittäjä Hämeen rakennusinsinööritoimisto JanCon Ky:ssä. Veijo Kiimamaa on teknikko (rakennusmestari), ja hän työskentelee rakennusmiehenä WorkPower Rakennus Oy:llä. Tommi Mattila opiskelee tradenomiksi, ja hän työskentelee yksikönpäällikkönä Delete Finland Oy:llä. Mika Metsäalho on insinööri, ja hän toimii rakennusteknisenä asiantuntijana Hämeenlinnan kaupungilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?