Kylmäkosken Nesteelle murtauduttiin

Kylmäkosken Nesteelle murtauduttiin sunnuntain 12.2. ja maanantain 13.2. välisenä yönä. Liikkeestä vietiin tupakkaa. Poliisin mukaan paikalla on ilmeisesti liikkunut kaksi tekijää. Auto on poistunut paikalta Tampereen suuntaan.

Poliisi pysäytti lauantaina aamupäivällä liikennevalvonnan yhteydessä Hämeentiellä Toijalassa akaalaismiehen, joka puhalsi alkometriin rattijuopumusta osoittavat lukemat.

Poliisille on ilmoitettu 1.2. Viialan S-marketissa ja Kylmäkosken Tokmannilla tapahtuneista näpistykstä. Lippalakkipäinen mies vei S-marketista sisä- ja ulkofilettä. Tokmannilla asioinut nainen poistui kaupasta maksamatta mukanaan 61 euron arvosta taloustavaroita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?