Kioskivaras vei savukkeita

Hämeentien R-kioskiin Toijalassa murtauduttiin torstaina 1.6. puoli kolmen aikaan aamuyöstä. Varas vei kioskista savukkeita. Poliisin mukaan tekijä oli poistunut paikalta Hallamäentien suuntaan juosten tavaraa sylissään.

Poliisi pysäytti torstaina 1.6. iltakahdeksan aikaan Hämeenlinnantiellä Toijalassa vuonna 1997 syntyneen tamperelaisen miehen, joka ajoi 80 kilometrin nopeusrajoitusalueella 140 kilometriä tunnissa.

Poliisi pysäytti Matinpuistontiellä Toijalassa sunnuntaina 4.6. aamukolmen aikaan 1970-luvulla syntyneen akaalaismiehen, joka puhalsi alkometriin 2,05 promillen lukemat. Väliaikaiseen ajokieltoon määrätty mies toimitettiin verikokeeseen. Miehestä tehtiin poliisille useita rattijuopumusilmoituksia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?