Tarja Reunanen jatkaa Toijalan Eläkkeensaajien puheenjohtajana

Toijalan Eläkkeensaajien syyskokous pidettiin Toijalan Sampolassa. Kuva: Aarre Nord.

Toijalan Eläkkeensaajien syyskokous pidettiin Toijalan Sampolassa. Kuva: Aarre Nord.

Toijalan Eläkkeensaajat ry:n syyskokous valitsi  yhdistyksen  puheenjohtajaksi Tarja Reunasen. Alkava puheenjohtajakausi on Reunaselle yhdeksäs. Hallituksen jäsenet ovat varapuheenjohtaja Tuula Savio, sihteeri Juhani Salin sekä jäsenet Leo Nummi, Heikki Tanskanen, Veijo Rantanen ja Raija Törmä. Hallituksen varajäsenet ovat Matti Törmä, Reijo Reunanen, Reijo Nieminen, Silja Hyytiäinen, Marja Rantanen ja Arja Ylönen.

Taloudenhoitajaksi valittiin Sirpa Nieminen. Liitokokousedustajaksi valittiin Tarja Reunanen ja varalle Juhani Salin.

Toijalan Eläkkeensaajien yhdistys toimii yhdessä Eläkkeensaajien keskusliiton kanssa jäsenten edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden kehittäjänä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen sosiaalista kanssakäymistä järjestämällä kulttuuri-, harraste- ja virkistystoimintaa. Yhdistykseen kuuluu 245 jäsentä.

Aarre Nord

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?