Sääksmäen seurakunta siunaa kouluun lähtevät

Sääksmäen seurakunnassa siunataan kouluntiensä aloittavat juuri koulujen alkamisen alla. Kouluun lähtevien siunaamiset järjestetään tiistaina 9.8. kello 18 Kappelikirkossa ja keskiviikkona 10.8. kello 18 Sääksmäen kirkossa.

Elokuussa järjestettävistä tilaisuuksista seurakunta lähettää kutsun postitse sekä ekaluokkalaisille että esikoulunsa aloittaville.

– Koulun aloittaminen ja koulutien kulkeminen jännittää niin lasta kuin vanhempiakin. Suojeluksen pyytäminen koulutielle auttaa koko perhettä astumaan elämässä uuteen vaiheeseen, UllaMari Hutko Sääksmäen seurakunnasta sanoo.

Sääksmäen seurakunnassa kaikki eskariin ja kouluun siunattavat lapset saavat kirkossa lahjan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?