Sommelon konsertissa juhlava ja kesäinen tunnelma

Sommelolla oli viime lauantaina 40-vuotisjuhlakonsertti Toijalan yhteiskoululla. Täpötäyden salin yleisö sai nauttia korkeatasoisesta kuoromusiikista. Ohjelma oli monipuolinen: uutta ja vanhaa, kansanomaista ja modernia musiikkia, eli jokaiselle jotakin. ”Hymni kivisakastille” oli vaikuttava, Katri Paavilaisen ”Hello Dolly” tempasi mukaansa ja Sanna Maichen ”Ihmisiä universumissa” on aina yhtä riemastuttava. Tunnelma oli juhlava, mutta samalla rennon kesäinen. Olen tottunut siihen, että Sommelon musiikin taso on korkea. Tämä musiikkielämys jatkoi samaa linjaa.  Kiitos ihanasta konsertista. Toivon onnea ja menestystä tuleville vuosikymmenille.

Virva Läärä, Pälkäne

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?