Sommelo-kuoro on iltamalypsyllä Viialan Seurahuoneella

Sommelo-kuoro on lauantaina 10.11. maalaisromanttisissa tunnelmissa Viialan Seurahuoneella.

Toijalan Nuorisoseura ry:n sekakuoro Sommelo jatkaa suomalaisia iltamaperinteitä muutaman vuoden tauon jälkeen.

Yhdessä Viialan Seurahuoneen kanssa Sommelo järjestää maalaisromanttisella teemalla iltamat lauantaina 10.11. kello 18.30. Bussikuljetus Toijalasta S-marketin parkkipaikalta lähtee kello 17.45, paluu on kello 22.30.

Iltamalypsy Sommelon seurassa – maalaisromantiikan paluu!? -iltamat tarjoaa yleisölle mahdollisuuden palata muistoissa aikaan ennen digitaalisia viihdytysmuotoja. Luvassa on muun muassa musiikkipitoista huumoria, huima voimisteluesitys, nostalgisia sketsihahmoja ja kuorolaulua. Illan kruunaa live-orkesterin tahdittamat tanssit. Orkesterin ohjelmistosta löytyy tyylilajeja valssista rockiin. Arpajaisten pääpalkintona on herkkukori.

Sommelolaiset pistävät itsensä likoon orkesterin soittajina, laulusolisteina sekä näyttelijöinä ja toivovat, että nämä iltamat toisivat väriä marraskuun harmauteen.

Lippuja myydään Seurahuoneen ovella sekä bussin lähtöpaikalla. Ennakkoon lipun voi ostaa kuorolaisilta. Lippuja ja lisätietoja voi kysellä myös numerosta 040 8333 805.