Verenluovutus tiistaina 12.1. Toijalassa

Seurakuntatalon yläsalissa Toijalassa järjestetään tiistaina 12.1. kello 14–19 verenluovutustilaisuus. Uusia ja entisiä luovuttajia tarvitaan ojentamaan auttava kätensä.  Verta voi luovuttaa terve, 18–70-vuotias henkilö, joka painaa vähintään 50 kiloa.   Hemoglobiiniarvon tulee olla naisilla vähintään 125 ja miehillä vähintään 135.

Verenluovutukseen voi tulla ilman ajanvarausta. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys virallisesta kuvallisesta henkilötodistuksesta.

Veripussi täyttyy muutamassa minuutissa ja terveelle henkilölle ei ole siitä haittaa. Luovutuksen jälkeen luovuttaja saa kiitokseksi pientä purtavaa sekä kahvia. Mukaan voi haastaa esimerkiksi työporukan luovuttamaan verta.

Toijalan vuoden ensimmäisen verenluovutuksen järjestävät Veripalvelu sekä Toijalan SPR:n osasto.

Maksuton luovuttajainfo palvelee numerossa 0800 05801 tai www. veripalvelu.fi .

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?