Kylmäkosken kirkossa monipuolinen syksy

Kylmäkosken kirkossa on tänä syksynä tarjolla monenlaista ohjelmaa.

Kylmäkosken kirkossa on tänä syksynä tarjolla monenlaista ohjelmaa.

Vierailevat saarnaajat jatkavat Kylmäkosken kirkon syksyssä. Ensimmäinen vieraileva saarnaaja on kylmäkoskelainen  teologian maisteri Jaana Hellevaara ensi sunnuntaina 23.elokuuta klo 17 iltakirkossa. Silloin lauletaan gospelia, Löyttyä ja Simojokea.

Seuraavat vierailevat saarnaajat ovat Sääksmäen entinen kirkkoherra Kari Kauhanen 11. lokakuuta sekä teologian tohtori, pastori Leena Sorsa 22. marraskuuta.

Erikoismessujakin jatketaan; Hunajaviikkoihin liittyvä mesimessu toimitetaan sunnuntaina 6.syyskuuta klo 10. Silloin siunataan vuoden hunajasatoa. Tarjolla on myös hunajamaistiaisia kirkkokahveilla.

Visuaalisia messuja vietetään joka kuukausi. Silloin näytetään taidekuvia, jotka liittyvät sunnuntain aiheeseen. Syksyn ensimmäinen visuaalinen messu on sunnuntaina 27. syyskuuta.

Kylmäkosken kappeliseurakunta osallistuu valtakunnalliseen Uskon yö -tapahtumaan 19. syyskuuta. Silloin on luvassa monipuolista ohjelmaa, kuten Andien musiikki -konsertti, taiteilupaja ja rasteja lapsille, monipuolista musiikkia ja ruokatarjoilua. Seuraa ilmoittelua!

Syksyllä on myös luentosarja Kirkkomme ajassa. Aiheet ovat ajankohtaisia islamin herättämistä kysymyksistä monikulttuurisuuteen ja suomalaisten uskonnollisuuden muuttumiseen. Luentoja on tiistaisin 22. syyskuuta, 6.lokakuuta ja 13. lokakuuta.

Konserttejakin on tarjolla. Hiljainen tienoo -konsertissa laulaa Sini Tuomisalo 4. lokakuuta, Lastenlaulukonsertti Pressan katti on 28 .lokakuuta ja Kyösti Mäkimattilan joulukonsertti vie joulun tunnelmaan perjantaina 11. joulukuuta klo 19.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?