Viialan Viri järjestää tanssit 110-vuotisjuhlan kunniaksi

Viialan Virin johtokunta suunnitteli torstaina seuran 110-vuotisjuhlia. Kuvassa ovat Tarja Nieminen (vas.), Carlos Salinas, Tuomo Tuhkanen, Teija Hakala, Heikki Leppänen ja Topi Salminen.

Viialan Virin johtokunta suunnitteli torstaina seuran 110-vuotisjuhlia Viialan Metsälinnassa. Kuvassa ovat Tarja Nieminen (vas.), Carlos Salinas, Tuomo Tuhkanen, Teija Hakala, Heikki Leppänen ja Topi Salminen.

Akaan johtava hiihtoseura Viialan Viri juhlii 110-vuotista taivaltaan Viialan Metsälinnassa 22. elokuuta. Seuran merkkipäivää juhlistetaan kello 12 alkavalla päiväjuhlalla sekä kello 20 alkavalla iltajuhlalla.

Päiväjuhla aloitetaan tervehdysten vastaanottamisella, jonka jälkeen kerrataan seuran historiaa, jaetaan ansiomerkkejä seuran vanhoille toimijoille sekä kuullaan kaupunginjohtaja Aki Viitasaaren sekä vuonna 1961 seiväshypyn SM-kultaa voittaneen Risto Ankion puheet. Risto Ankio on Viialan Virin kasvatti.

Lisäksi päiväjuhlassa nähdään muun muassa Viialan Virin nuoremman polven tanssi- ja voimisteluesityksiä.

– Kutsumme juhliin kaikki meidän seuratoiminnassamme mukana olleet, mutta kaikkien osoitetiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla. Toivottavasti tieto juhlista menisi kaikille perille vaikkapa näin lehden välityksellä, toivoo Heikki Leppänen Viialan Viristä.

Iltajuhlassa väkeä tanssittaa viialalaisen Maiju Kahilan bändi Maiju & Blackout, jonka kappalevalikoima ulottuu aina rockista humppaan. Liput iltajuhlaan maksavat 12 euroa, ja niitä on ennakkoon myynnissä Virin hallituksen jäsenillä sekä Toijalan Kuntokeskuksessa. Lippuja saa myös juhlailtana Metsälinnan ovelta. Sekä päivä- että iltajuhlaan ovat kaikki tervetulleita.

Viialan Virillä on tätä nykyä 380 jäsentä, ja sen hiihto-, voimailu-, kunto-, pesäpallo- ja koripallojaostot toimivat aktiiviisesti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?