Keväinen Tarttistori sunnuntaina

Sunnuntain Tarttistorilla on tarjolla värikästä kukkaloistoa. Tarttikselta voi hankkia kaunistusta ja iloa parvekkeelle, pihaan, terassille, kuistille koko kesää varten. On lajeja sekä värejä moneen makuun ja käyttöön.

Torilaiset ovat panostaneet myös leivontaan. Pöydillä on tarjolla ruokaleipää tummana ja vaaleana, pullaa pitkona ja pieninä pullina, piirakoita suolaisina ja makeina. Kuivakakkuja ja pikkuleipiäkin löytyy lähestyviä juhlien tarjoilua varten. Tarjolla on myös gluteiiniton vaihtoehto.

Myös jauhot ja ryynit luomuna kuuluvat valikoimaan. Paikallista hunajaa viime kesän satona löytyy vielä. Kanat ja viiriäiset on munitettu sekä vuohet lypsetty. Käsityöläisten pöydillä on tuotteita lasista, puusta, metallista, betonista ja tekstiiliraaka-aineista valmistettuna.

Tarttis tarjoaa ainoastaan lähellä tehtyä ja tuotettua. Kahviossa tapaat tuttuja kupposen äärellä. Myyntiaika on kello 12–15. Koulun pihassa on huutokauppa koululaisten hyväksi alkaen kello 13.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?