Hilkka Heinonen jatkaa Viialan Eläkkeensaajien puheenjohtajana

Viialan Eläkkeensaajat kokoontuivat 18.11. syyskokoukseensa Viialan Työväentalolle 44 jäsenen voimin. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa

Hilkka Heinonen johtaa Viialan Eläkkeensaajia. Yhdistyksessä toimii 16 kerhoa.

Hilkka Heinonen. Varapuheenjohtajana toimii Juhani Innala, sihteerinä Kaarina Hakala, taloudenhoitajana, opintosihteerinä sekä kotisivujen hoitajana Kari Salo. Hallituksen muut varsinaiset jäsenet ovat Terttu Härmä, Kirsti Kristeri, Sirkku Vuorijärvi ja Juhani Salonen.

Jäsenasioita hoitaa Elli Siren ja emäntinä toimivat Terttu Härmä, Kirsti Kristeri, Leila Jaakkola ja Liisa Lingman. Toiminnantarkastajat ovat Mervi Ilomäki ja Maire Ilomäki. Piirikokousedustajia ovat Hilkka Heinonen ja Kari Salo, puheenjohtaja edustaa yhdistystä myös piirihallituksessa.

Kulttuurivastaavana toimii Sirkku Vuorijärvi, liikuntavastaavana Tapani Lampela ja matkavastaavana Hilkka Heinonen. Ohjelmatoimikuntaan kuuluvat Kaarina Hakala, Juhani Salonen, Voitto Rantanen ja Hilkka Heinonen. Viialan vanhusten ja eläkeläisten taloyhtiön ja hallituksen kokouksissa yhdistystä edustavat Juhani Innala ja Juhani Salonen.

Viialan Eläkkeensaajat järjestää liikunta­, kulttuuri- sekä muuta harrastustoimintaa ja edistää jäsentensä fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Yhdistyksellä on 16 viikottain kokoontuvaa kerhoa tai kurssia.

Liikunta kuluu vahvasti yhdistyksen toimintaan. Ohjelmassa on taitoa ja tasapainoa, tuolijumppaa, bocciaa, curlingia, joogaa, senioritanssia sekä kaksi kuntosaliryhmää. Eläkkeensaajien Keskusliiton liikunnan haastekampanja jatkuu myös ensi vuonna.

Kädentaitoa on tarjolla monessa muodossa sekä kirjallisuutta ja ilmaisutaitoa. Kokkikerho laittaa ruokaa parillisilla viikoilla ja kahvit ja pullat parittomilla. Laulukerhot Wilhelmiinat ja Huru-­Ukot harjoittelevat viikottain ja esiintyvät erilaisissa juhlissa. Huru­-Ukoilta on ilmestynyt myös CD­levy.

Uutena kerhona aloittaa vuoden alusta mielen hyvinvointi. EKL:n ja paikallisyhdistysten toimitaan kuuluvat myös hyvän mielen päivät, joita Raha-automaattiyhdistys tukee.

Yhdistys tekee ensi vuonna kolmepäiväisen kesäretken johonkin jäsenten valitsemaan paikkaan. Teatterimatkoja on luvassa vuoden aikana 3–5, joista ensimmäinen suuntautuu 23.1. Viialan teatterin esitykseen Diivat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?