Tarja Reunanen jatkaa Toijalan Eläkkeensaajien johdossa

 

Toijalan Eläkkeensaajien kokouksessa päätettiin ottaa tulevana toimintavuotena yhdeksi painopistealueeksi vanhusneuvoston toiminnan kehittämisen vanhuspalvelulain edellyttämällä tavalla. Toiseksi painopistealueeksi toimintasuunnitelmassa päätettiin ottaa alueellisen ja valtakunnallisen edunvalvontatyön kehittäminen. Valtakunnallinen edunvalvontaan vaikuttaminen tuli mahdolliseksi Toijalan Eläkkeensaajat ry:lle kun yhdistyksen puheenjohtaja Tarja Reunanen valittiin kesäkuun liittokokouksessa ensimmäisenä edustajan Akaasta EKL:n liittovaltuustoon vuosiksi 2015–2017.

Toijalan Eläkkeensaajat ry:n syyskokouksessa hallitukseen valittiin Tarja Reunanen (puheenjohtaja), Leo Nummi (varapuheenjohtaja), Juhani Salin (sihteeri), hallituksen muut varsinaiset jäsenet Tuula Savio, Heikki Tanskanen, Veijo Rantanen ja Erkki Koivisto. Hallituksen varajäseniksi valittiin Raija Törmä, Reijo Reunanen, Silja Hyytiäinen, Tellervo Koivisto, Reijo Nieminen ja Arja Ylönen.

Naistoimikuntaan valittiin Tellervo Koivisto (emäntä), Eila Virkkunen, Raija Törmä ja Arja Ylönen. Kalajaostoon valittiin Ritva Kaivoluoto ja Marja-Liisa Vilkki. Boccia-kerho vetäjäksi tuli valituksi Leo Virtanen ja hänen varahenkilöksi Heikki Tanskanen. Matka- ja retkivastaavana toimii Tarja Reunanen. Taloudenhoitajaksi valittiin Sirpa Nieminen ja jäsenkirjuriksi Reijo Reunanen.  Yhdistyksen toiminnan tarkastajiksi valittiin Aarre Nord ja Yrjö Rantanen ja heille varajäseniksi Matti Törmä ja Pentti Salo.

Piirikokousedustajiksi valittiin Tarja Reunanen, Juhani Salin ja Sirpa Nieminen heidän varajäseniksi Reijo Reunanen, Veijo Rantanen ja Reijo Nieminen. Piirihallitukseen yhdistys asetti ehdokkaaksi Tarja Reunasen. Vanhusneuvostossa on yhdistyksen edustajina Leo Nummi ja varajäsenenä Veijo Rantanen. Opintosihteeriksi valittiin Tuula Savio ja Valkeakosken opintojärjestöön valittiin kokousedustajiksi Leo Nummi ja Erkki Koivisto.

Aarre Nord

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?