Taksinkuljettajaa pahoinpideltiin Toijalassa

Matkustaja löi taksinkuljettajaa nyrkillä kasvoihin Toijalan ABC-aseman pihassa sunnuntaina vähän ennen aamukuutta. Toijalalainen taksi oli ottanut Lempäälään matkalla olleen kolmehenkisen seurueen kyytiin Toijalan keskustassa, mutta autossa syntyneen rähinän takia kuljettaja jätti kolmikon jo Toijalan ABC:lle. Seurueeseen kuulunut 30–40-vuotias mies löi kuljettajaa kasvoihin, jolloin tältä rikkoontuivat silmälasit. Iskusta seurasi myös särkyä. Seurueeseen kuului kaksi miestä ja yksi nainen. 

Viialan pellolta löytyi kannabiskasveja

Poliisi löysi sunnuntaina Alkkulantien viereiseltä vanhalta pellolta Viialasta kannabiskasveja. Kasvit oli istutettu kolmeen ämpäriin. Poliisi otti kasvit haltuunsa ja tutkii tapausta huumausainerikoksena. Poliisi kaipaa vihjeitä kannabiksen kasvattajasta.

Henkilöauton takalasi rikottiin Uotilantiellä Viialassa lauantain 6. ja sunnuntain 7.9. välisenä yönä.

Kananmunia seinään

Mottalankadulla Viialassa sijaitsevan omakotitalon seiniin ja ikkunoihin heitettiin kananmunia tiistain 2. ja torstain 4. syyskuuta välisenä aikana. Lisäksi munia oli jätetty postilaatikkoon. Paikalla on nähty pyörivän kaksi henkilöautoa, joista toinen on tummansininen ja toinen vaalea. Autoissa on ollut nuoria miehiä. Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

Siwan ryöstössä ei läpimurtoa

Toijalan Siwan sunnuntaina 31. elokuuta iltakymmeneltä ryöstänyttä tekijää ei ole vielä tavoitettu. Poliisi on saanut tapauksesta vihjeitä, mutta rikoskomisario Joni Länsipuron mukaan tähänastiset vihjeet eivät ole johtaneet läpimurtoon tapauksen tutkinnassa.

Siwan ryöstänyt mies on kooltaan normaalivartaloinen. Ryöstöhetkellä hän oli pukeutunut punaiseen takkiin ja tummaan lippalakkiin. Kasvot tekijä oli peittänyt huivilla tai vastaavalla. Kurisjärventiellä sijaitsevasta myymälästä mies pakeni keskustan suuntaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?