Suuntaa muutettava

Nykyinen hallitus on osaltaan ajanut maamme ahdinkoon, päätösten teko ei onnistu, ainakaan riittävien. Osa hallituksen pelkureista pakenee Brysseliin, vaikka oikea paikka olisi valtakunnanoikeus.

Maamme turvallisuus on ajettu alas, jalkaväkimiinoja tuhotaan kuin viimeistä päivää, miksi? Meille tärkeiden puolustusvälineiden hävittäminen on lopetettava, sarjatuotanto aloitettava heti. Tällä lisätään turvallisuutta ja luodaan uusia työpaikkoja. Nato-höpinät on unohdettava, kehitetään omaa puolustusta ja kehitetään uusia asejärjestelmiä. Siihen meillä riittää tietoa ja taitoa.

Kehitysapuun ja muihin rahallisiin avustuksiin ulkomaille reilut leikkaukset, näin säästetyt miljoonat poliisin ja armeijan käyttöön. Työttömille tarjotun työn vastaanottopakko, olipa sitten korkeasti koulutettu tai tavallinen moukka.

Vankiloiden hotellimainen taso ihmetyttää, ne tulee saattaa Viron, Romania ja Bulgarian maiden vankiloiden tasolle. Maamme vankiloissa köllöttelevät ja hillomunkkeja popsivat ulkomaalaiset vangit saatettava kotimaihinsa.

Suurten yhtiöiden johtoportaan palkkoja, bonuksia ja muita etuuksia leikattava reippaasti, eduskunta näyttäköön esimerkin tässä asiassa.

Hyttyset pistäkää päättäjät turvoksiin, hyvää kesää muille.

Toni Lajos

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?