Viri toisena Kalevan Kierroksessa

Kalevan Kierroksen juoksu kilpailtiin 24. toukokuuta Valkeakoskella. Vuoden 2014 kierros on puoliksi takana. Luistelu, hiihto ja juoksu ovat suoritetut osalajit. Viialan Virin miehistön menestys on ollut jälleen erinomaista. Tero Hyttinen on kokonaiskilpailun toisena ja Juha Nyyssönen kolmantena, kun kärkipaikkaa pitää Kuntokonnien Toni Pikkarainen. Joukkuekilpailussa Virin ykkösjoukkueen sijoitus on toinen, johtosijaa pitää Kuntokonnat Varkaudesta.

Viialan Virin joukkueen takaa-ajo sai vauhtia Valkeakosken paahtavassa helteessä. Olosuhteet toivat mieleen huonosti lämmitetyn saunan. Virin joukkueen toivomaa löylyä antoi seuran viimevuotinen ykköstykki Markus Välimäki, joka vasta käynnisti kierroskautensa. Avauslajissaan Välimäki kerrytti joukkueen pisteitä lähes 1000 pistettä puolimaratonin voitolla. Myös Juha Nyyssönen juoksi hyvin ja oli osalajipisteissä kolmas noin 960 pisteellä. Muut pisteet joukkueelle taistelivat tällä kertaa Tero Hyttinen sekä Jani Hevonoja, jotka ottivat kumpikin noin 900 pistettä.

https://mail.google.com/mail/b/302/u/0/images/cleardot.gif

Jani Hevonoja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?