Poliisi löysi huumekasveja kerrostaloasunnosta

Viialalaisesta kerrostaloasunnosta löytyi poliisin viime viikon keskiviikkoiltana tekemässä etsinnässä huumausaineita. Poliisi epäilee kiinni otetun nuoren paikkakuntalaismiehen kasvattaneen asunnossa kannabista. Kasvatusta varten asunnossa oli kastelujärjestelmä. Asunnosta löytyi kannabiksen lisäksi myös useita kymmeniä huumausaineeksi luokiteltavia lääkeaineita. Miestä epäillään huumausainerikoksesta.

Ajokortitta kahdeksannen kerran

Ajokortiton kolmekymppinen valkeakoskelaisnainen jäi poliisin haaviin Hämeentiellä Toijalassa viime viikon keskiviikkona kello 16.30 aikaan. Poliisi on tavoittanut kortittoman kuljettajan ratin takaa kahdeksan kertaa vuoden sisällä. Nyt edessä on käräjäreissu.

Pakomatka päättyi Luttusiin

Ajokortiton nokialainen kuljettaja yritti paeta poliisi Akaassa viime viikon torstaina kello 22 aikaan. Kuljettaja seurueineen tuli henkilöautolla poliisipartiota vastaan Hämeentiellä. Viialan suuntaan matkalla olleen ja muita autoja ohitelleen kuljettajan nopeudeksi mitattiin 107 kilometriä tunnissa 70 kilometrin nopeusrajoitusalueella.

Pakomatka päättyi, kun auto kääntyi Luttusten uimarannalle, jossa kuljettaja ja muu seurue yritti vielä karkuun poliisia. Poliisi sai seurueen kiinni.

Vuonna 1996 syntynyttä kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Auto suistui tieltä Sallinkulmantiellä Viialassa lauantai-iltana. Poliisi epäilee paikkakuntalaista kuljettajaa rattijuopumuksesta.

Kolmekymppinen akaalaismies jäi kiinni näpistelystä Toijalan S-marketissa viime viikon tiistaina. Mies yritti viedä kaupasta cd-levyn.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?