Pirkanmaan Matkailu järjestää matkailuillan Venäjä-teemalla

Mitä venäläinen matkailija odottaa tullessaan Suomeen? Kuinka kotimaiset yritykset voisivat palvella paremmin Venäjältä saapuvaa turistivirtaa? Venäjä on teemana Pirkanmaan Matkailu ry:n järjestämässä maksuttomassa matkailuillassa Valkeakoskella hotelli Waltikassa (os. Hakalantie 6, Valkeakoski) tiistaina 25.3. kello 18 alkaen. Puhujana on helmikuussa 2014 hotelli Waltikan hotellioperaattorina aloittaneen Turris Suomi Oy:n toimitusjohtaja VeijoPykälä. Tilaisuus on suunnattu pirkanmaalaisille matkailualan yrittäjille ja kaikille matkailun parissa toimiville. Esityksen jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheesta ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Pirkanmaan Matkailu ry on pitkän linjan matkailuyhdistys, jonka tavoitteena on kehittää matkailua koko Pirkanmaan alueella. Yhdistys etsii koko ajan joukkoonsa uutta ja innostunutta matkailun parissa toimivaa väkeä. Tapahtumassa on mahdollista ilmoittautua mukaan yhdistyksen iloiseen joukkoon ja olla mukana edistämässä maakunnan matkailun vetovoimaisuutta.

Ilmoittautumisia vastaanottaa 18.3.2014 mennessä ja lisätietoja antaa Pirkanmaan Matkailu ry:n hallituksen sihteeri Sini Kantola, puh. 040 335 3205 tai sini.kantola@akaa.fi.