Joululaulut kaikuvat Viialan Sampolassa

Viialan Eläkeläiset aikoo herätellä joitain vuosia nukkuneen Pirkanmaan yhdistysten laulajaisperinteen jouluisissa tunnelmissa. Tiistaina 3. joulukuuta kello 12 alkaen järjestetään Viialan Sampolassa Pirkanmaan ensimmäiset Joululaulajaiset, joista onnistuessaan on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma.

Ensimmäisiin Joululaulajaisiin saadaan vieraita vain Lempäälästä, Mänttä-Vilppulasta ja Ylöjärveltä, koska kutsut lähetettiin aika myöhään ja monet yhdistykset olivat jo ehtineet järjestää muuta menoa. Järjestäjät uskovat, että toki tälläkin joukolla saadaan aikaan hieno tapahtuma.

Vieraitten ja Viialan oma lauluryhmä esittävät muutaman joululaulun ja välillä lauletaan yhdessä. Samalla avataan Sampolan joulu.

Tuomo Huhtala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?