Raija Toivosesta Toijalan Eläkkeensaajien uusi sihteeri

 

Toijalan Eläkkeensaajilla kuluva vuosi oli juhlavuosi. Yhdistys täytti maaliskuussa 40 vuotta. Vireällä yhdistyksellä on tavoitteena tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen järjestämällä virkistystoimintaa eri kerhojen muodossa, teatterimatkoja, risteilyjä ja bussimatkoja. Yhdistys tekee myös vierailuja muihin yhdistyksiin, samoin kutsuu itse yhdistyksiä vieraaksi. Kunnalliseen päätöksentekoon yhdistyksellä on mahdollisuus vaikuttaa Akaan vanhusneuvoston kautta, johon Toijalan Eläkkeensaajista kuuluu Leo Nummi.

Syyskokouksen päätöksen mukaan Toijalan Eläkkeensaajien puheenjohtajana jatkaa yksimielisesti Tarja Reunanen. Varapuheenjohtajana toimii Leo Nummi. Pitkäaikaisen sihteerin Pirkko Lappalaisen luovuttua tehtävästä tilalle valittiin Raija Toivonen.  Taloudenhoitajana jatkaa Sirpa Nieminen. Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat  Silja Hyytiäinen, Raija Toivonen, Leo Nummi, Veijo Rantanen, Heikki Tanskanen ja Erkki Koivisto.

Toiminnantarkastajina ovat Aarre Nord ja Yrjö Rantanen. Opintosihteerinä toimii Tuula Savio ja matkanvetäjänä Tarja Reunanen. Piirikokous edustajia ovat Tarja Reunanen, Raija Toivonen ja Sirpa Nieminen. Piirihallitukseen ja liittokokoukseen lähtee Tarja Reunanen.

Yhdistys toivoo toimintansa jatkuvan vilkkaana myös ensi vuonna. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä jäsenmäärää nykyisestä 225:stä. Tänä vuonna yhdistys on saanut 21 uutta jäsentä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?