Punaisen Ristin viikkoa vietetään myös Akaassa

Parhaillaan vietetään jokavuotista, valtakunnallista Punaisen Ristin viikkoa. Jokavuotiseen tapaan myös paikallinen Toijalan osasto järjestää toimintaa omalla alueellaan.

Tiistaina 7.5. on jo aloiteltu osaston omalla aktiiviväellä juhlistaen 20-vuotista vankilavierailijatoimintaa. Toijalan osaston vankilavierailijat ovat käyneet Kylmäkosken vankilassa vierailuilla jo vuodesta 1994 alkaen ja toiminta jatkuu edelleen yhteistyössä Tampereen osaston vankilavierailijoiden kanssa. Osaston omassa tilaisuudessa haluttiinkin muistaa pitkän vapaaehtoisuran tehneitä toimijoita, jotka tekevät arvokasta ja pyyteetöntä työtä.

Kuluvan viikon lauantaina 11.5. Toijalan osaston toimitilalla Sykkeellä Valtatien varrella on luvassa arpajaiset ja osaa auttaa -taitorata, joten onnea ja taitoa voi testata samalla kertaa. Toimitila on avoinna kello 9–12 ja piipahtaa voi vaikka ostoksilla hankkimassa mökkituliaisia tai muuten vain tutustumassa osaston toimintaan ja vielä uudenkarheisiin tiloihin. Osaston punaiset liivit näkyvät kauas ja lapsille löytyy mukaan niin ikään punaisia ilmapalloja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?