Kiitokset verenluovuttajille

Veripalvelu ja Suomen Punaisen Ristin Akaan osasto järjestivät kuluvan vuoden toisen verenluovutustilaisuuden 15. huhtikuuta Akaan seurakuntatalolla Toijalassa. Rekisteröityjä kävijöitä oli 72, ja heistä 68 oli luovutuskelpoista. Flunssa tai liian alhainen hemoglobiiniarvo verotti oman osansa luovuttajista ollen esteenä luovuttamiselle.

Seuraava verenluovutus Akaassa järjestetään maanantaina 17. kesäkuuta kello 14–19.

SPR:n Akaan osasto kiittää kaikkia luovuttajia arvokkaasta työstä ja toivottaa uudet luovuttajat tervetulleiksi seuraavaan tilaisuuteen. Myös tapahtuman järjestelyihin osallistuneille toimijoille suuret kiitokset luovutuksen onnistumisesta.

 

Helena Lampinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?