Kärkijoukkue kaatoi Leijona Futsalin kakkosjoukkueen

Leijona Futsalin kakkosjoukkue kärsi toisen tappion peräkkäin futsalin kakkosdivisioonassa. Sunnuntaina 28. tammikuuta leijonien päänahan Toijalan Monitoimihallilla keritsi sarjakärki Ylöjärven Ilves FS rajuin lukemin 5–15 (4–6).

Leijonien edellinen tappio tuli sunnuntaina 21. tammikuuta Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkuetta vastaan. Lukemat PJK:lle olivat 9–5.

Molemmissa peleissä Leijona Futsala on romahtanut ottelun jälkimmäisellä jaksolla. Tässä lajissa ja tälläkin tasolla pienistäkin virheistä peli voi ratketa nopeastikin. Leijonat ovat saaneet nyt tuta kunnolla niistä virheistä. Ottelussa Ilvestä vastaan leijonien maaleista vastasivat Teppo Tenkanen 2, Jesse Järvi, Vesa Pajula ja Aleksi Pirttijoki. Ilveksestä Toni Toijala teki yksistään kuusi häkkiä.

Sarjan kärjessä on Ylöjärven  Ilves FS 34 pisteellä, toisena Vehmaisten Urheilijat 30 pisteellä ja kolmantena LeiF/2 20 pisteellä. Kolmen kärki on pelannut 12 ottelua.

Leijonat kohtaavat seuraavaksi Comeback FS:n Toijalan Monitoimihallilla 4. helmikuuta. Peli alkaa kello 13.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?