Leijonat eivät kompastuneet sarjajumboon

Veljeksillä Jirka (vas.) ja Jesse Järvi oli selvä työnjako, 12. helmikuuta pelatussa futsalin kakkosdivisioonan ottelussa. Jirka syötti ja Jesse teki maalit. Ilves FS II Akatemia kaatui Toijalan Monitoimihallilla 7–3. Kuva: Jukka Koskinen.

Futsalin kakkosdivisioonassa pelaavalla Leijona Futsalin kakkosjoukkueella oli 12. helmikuuta vuorossa kotiottelu. Toijalan Monitoimihallilla vieraillut Ilves FS II Akatemia joutui palaamaan Tampereelle ilman pisteitä. Löysävauhtinen koitos päättyi Leijonille 7–3 (5–3 ).

Näin Leijonien pistemäärä on 11 kuudestatoista pelistä. Ensimmäinen putoamisviivan yläpuolella oleva joukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue on saalistanut 22 pistettä.

Leijonien sunnuntainen vastustaja Ilves ei ole vielä viiteentoista otteluun avannut pistetiliään. Sunnuntaina tamperelaiset tulivat peliin vain kuudella pelaajalla.

Vauhtia ottelussa ei pidetty. Siksipä numerotkin olivat suhteellisen siedettävät. Leijonien pistemiehet olivat Jesse Järvi 4+0, Janne Hevonoja 2+0, Joonas Pietikäinen 1+0, Jirka Järvi 0+4, Jani Kirjavainen 0+1, Joonas Saariniemi 0+1, Mikko Tromstedt 0+1. Leijonat pelaavat seuraavaksi 24.2. Vieraspelissä vastassa on Ilves-Kissat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?