Leijona Futsalin kakkosjoukkue voitti jälleen

Leijona Futsalin kakkosjoukkue aloitti tämän vuoden vierasvoitolla futsalin Tampereen piirin kakkosdivisioonassa. Loppiaisena 6. tammikuuta vieraspelissä Tampereen Kaupin areenalla kaatui Fenix FT. Lopputulos 8–9 (3–5) varmistui toiseksi viimeisellä peliminuutilla Leijonien Joonas Saariniemen osumalla.

Ottelu oli suhteellisen tasainen, vaikkakin Fenix oli loppuminuuteilla jo 5–8-tappiolla. Kotijoukkue kipusi vielä 8–8-numeroihin, kun parisen minuuttia peliä oli jäljellä. Leijonien kakkonen on kuitenkin venynyt jo muutamaan otteeseen hyvin tällä kaudella. Viimeisestä viidestä pelistä Leijonat ovat ottaneet neljä voittoa ja yhden tasapelin. Sarjasijoitus on edelleen kolmas.

Leijonien lauantain ottelun maalintekijät olivat Janne Hevonoja 2, Jesse Järvi 2, Kim Lingman 2, Joonas Pietikäinen 1, Aleksi Pirttijoki 1 ja Joonas Saariniemi 1.

Leijonien seuraava peli on Toijalan Monitoimihallilla lauantaina 13. tammikuuta, jolloin vastaan asettuu WFT Valkeakoskelta. Peli alkaa kello 16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?