Tiistaiseurassa puhutaan ilmeistä ja eleistä

Tiistaiseurassa Seniorituvalla Kirkkotori 6:ssa Toijalassa keskustellaan 12.12. kello 15 ilmeiden ja eleiden kielestä. Pitäisikö varta vasten mennä peilin eteen harjoittelemaan sopivan tuntuisia ilmeitä ja eleitä vai olisiko parempi vain vaivihkaa vilkaista, miltä omat kasvot tietyssä tilanteessa näyttävät? Onko valokuvaaja yllättänyt sopivassa tilanteessa?

Kaikkihan ovat oppineet lukemaan ilmeitä ja eleitä – toisten kasvoilta, liikkeistä ja olemuksesta. Toinen asia on, miten ihmiset osaavat pitää lukua oman olemuksensa kielestä. Kokonaisvaltainen viestintä tulee kyllä ymmärretyksi – ikävä kyllä joskus väärinkin. Pokerinaama ei olekaan niin ilmeetön kuin sen ylleen vetävä oli ajatellut, hymykään ei välttämättä ole aina niin avoin kuin toivoisi. Selkänsä kääntävä hapannaama on kyllä erittäin selkokielinen.

Sauli Turja

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>