Toijalan Pallo tauolle neljäntenä

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonassa Toijalan Pallo-49 lähti kolmen viikon pelitauolleen  sarjataulukon nelosena. Topa kaatoi viime perjantaina Toijalan Keskusurheilukentällä Nekalan Pallon 3-0 (1-0), venyttäen näin peräkkäisten tappiottomien peliensä määrän jo viiteen.

Topan ei tähän voittoon tarvinnut venyä läheskään parhaimpaansa. Pelin taso ei kokonaisuudessaan muutenkaan säväyttänyt. Vaikka NePa olikin viikolla kaatanut kärkijoukkue FJK:n, perjantaina kotijoukkue piti vieraansa pois tekopaikoilta. Viime peleissä varmasti toiminut Topan alakerta, oli nytkin liian tiivis vastustajalle.

Kokoonpanoon palannut JukkaPekka Jyrämö vastasi avausosumasta 36 minuutin pelin jälkeen. Mies puski pallon puolityhjään maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Pirteästi esiintynyt nopeakinttuinen Aleksi Huiko siirsi läpiajonsa päätteeksi Topan 2-0 johtoon. Pelattu oli tällöin 58 minuuttia. Kauden toisella osumallaan Joonas Pietikäinen sinetöi lukemiksi 3-0. Maalin syntyaika oli 86 minuuttia.

Topan pelitauko päättyy 28.7. Tällöin akaalaiset vierailevat Tervakosken Padon kotikentällä.

7.7. Ottelun TP-49 – Nekalan Pallo, palkitut: TP-49: Jukka Pekka Jyrämö. NePa: Jani Peltonen. Raadissa: Topan toipilaana oleva pelaaja Janne Hevonoja. Mies jakoi myös tähdet Topan parhaille: 3 Jukka-Pekka Jyrämö. 2 Toni Niskala. 1 Aleksi Huiko.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?