Leijona Futsal sopi jatkosopimuksia

Maalikuningas Jussi Nyström jatkaa akaalaisjoukkueen riveissä

Leijona Futsalin maajoukkuepelaajista ainakin Jussi Nyström (vas.) ja Miikka Hurme (kesk.) jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella. Myös Petri Grönholmin toivotaan jatkavan. Kuva: Suomen Palloliitto

Kuluva kausi on vasta lähestymässä huipennustaan ja pudotuspelit alkavat lauantaina, mutta taustalla Leijona Futsal on sopinut jo useiden avainpelaajiensa jatkosta myös ensi kaudelle. Kauden 2017–2018 Leijona-ryhmästä on rakentumassa kuluvan kevään tapaan äärimmäisen kilpailukykyinen.

Maalivahtiosastolta jatkosopimuksiin nimensä ovat rustanneet Juho Laine sekä Mikko Ananin. Kenttäpelaajista ensi kauden joukkueeseen kuuluvat ainakin JukkaPekka Jyrämö, Yasar Elbeller, Miikka Hurme, Jovan Stankovic, Dusan Milojevic ja Jussi Nyström.

Leijona futsalin johtaja Tero Kivistö kommentoi sopimuksia muikein ilmein.

– Upeampaa tapaa aloittaa kevään tärkeimmät pelit ei voi olla. Meillä on nyt jo todella kova runko kasassa ensi kaudelle, ja jatkosopimuksia on tulossa lisää. Lisäksi tarkoitus on kasvattaa rinkiä hiukan ensi kaudelle, sillä tänä talvena mentiin välillä poissaolojen takia turhan kapealla kokoonpanolla. Uskon, että Monarin hornankattilassa aletaankin kesätreeneissä rakentamaan muutamia täysin uusia sankaritarinoita, Kivistö kommentoi.

Kuluva kausi on ollut Leijona Futsalin pelaajille jo nyt unohtumaton, ja seuran historian paras. Viime viikolla peräti kolme pelaajaa esiintyi taas maajoukkueleirilläkin. Jatkosopimukset tehneet Nyström ja Hurme ovat tällä kaudella murtautuneet leirimiehitykseen. Mad Maxista Akaaseen siirtyneellä Petri Grönholmilla puolestaan maajoukkue-edustusta oli jo ennestään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?