Joskus nukahtaa Homeroskin

Akaan Seudun numerossa 8  (22.2.2017) pääkirjoituksessa todistetaan jälleen kerran otsikon ikivanha sanonta todenpitäväksi. En millään jaksa uskoa, että Juha Kosonen tarkoittaisi todella sitä, minkä hän kirjoittaa: ”Työttömiä on edelleen liikaa, ja työttömien tuomat ongelmat eivät ole kadonneet mihinkään.”

Tässähän on kyseessä lipsahdus. Jos ajattelisimme työttömien aiheuttavan ongelmia heidät olisi kai jo eristetty muusta yhteiskunnasta tai vähintäänkin heitä vaadittaisiin pitämään jonkinlaista hihamerkkiä, jotta kunnon ihmiset voisivat näitä ongelmapesäkkeitä välttää. Todellisuudessa ongelmahan on työpaikkojen puute, eivät työttömät, eikö vain?

Jari Laihia

työtön

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?