Seet Saarinen johtaa VR:n eläkeläisiä

VR:n eläkeläisten Toijalan osaston vuosikokous 16.2. valitsi puheenjohtajakseen edelleen Seet Saarisen. Varapuheenjohtaja on Antti Haapakoski, rahastonhoitaja Heikki Pelonen ja sihteeri Arja Raiski. Hallituksen muut jäsenet ovat Matti Pakala, Irma Luoma, Eila Elijoki ja Ritva Lehtinen.

VREL:n kerho kokoontuu Toijalan Sampolassa kerran kuukaudessa. Kerhossa vierailee eri alojen asiantuntijoita, järjestetään arpajaisia ja nautitaan emäntien kahvitarjoiluista.

Osaston jäseniä osallistuu runsaslukuisesti myös kaupungin eläkeläisille järjestämiin kuntosali- ja voimisteluryhmiin Toijalan Monitoimihallilla. Osastolla on myös oma lauluryhmä, johon kuuluvat Kerttu Koskela, Irma Luoma, Taru Nieminen, Eila Elijoki, Arja Raiski, Ritva Lehtinen ja MarjaLeena Korpilaakso. Torkonkartanossa, Seniorituvalla ja Arwolassa vieraileva ryhmä on käynyt jo kymmenen vuoden ajan kerran kuussa laulattamassa vanhuksia. Kerttu ja Pentti Koskela pyörittävät kerran kuussa Arwolassa bingoa.

VREL:n Toijalan osasto on toiminut 30 vuotta. Osasto juhlistaa merkkivuotta pikkujoulujensa yhteydessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?