Gepardi kuudentena sarjan puolivälissä

Tampereen piirin Futsalin kakkosdivisioonaa on puolet pelattu, ja sarja jäi joulukuun 21. päivän pelien jälkeen sarjatauolle.

Leijona Futsalin kakkosjoukkue Gepardi kävi sunnuntaina 21.12. pelaamassa Porin Urheilutalossa. Vastassa oli kärkijoukkue Pihlavan Työväen Urheilijat, joka otti akaalaisista 8–4 (4–3) -voiton.

PTU johti ottelun avausjaksolla parhaimmillaan 4–1, jota johtoa Gepardi kuroi kahden osuman verran. Numerot tauolle mentäessä olivat 4–3.

Gepardi haastoi kohtalaisen mukavasti kärkijoukkuetta. Toiveet tasoituksesta haihtuivat kuitenkin jo puolen minuutin pelin jälkeen toisella jaksolla, kun tilanne kotijoukkueelle oli 5–3. Loppu mentiinkin kärkiporukan määrätessä tahdin.

Eniten Gepardia kuritti kotijoukkueesta Tero Laiho 4+1-tehoin. Gepardia ilahdutti Henri Ojalan paluu loukkaantumisen jälkeen peliareenalle. Ojalan tehot olivat 1+2.

Gepardi aloittaa vuoden 2015 sarjapelit sunnuntaina 4. tammikuuta kello 15. Toijalan Monitoimihallille saapuu tällöin Nakkilan Nasta.